KEUKENINRICHTING - BADKAMERMEUBELS - INTERIEURINRICHTING

Edward Vanhullebusch

DRESSINGS - BUREAUS - SLAAPKAMERS - BERGRUIMTEN - INGEBOUWDE KASTEN


Over Vanhullebusch...Onze zaak kent zijn roots in de jaren '60 van de vorige eeuw, toen Gerard Vanhullebusch op 18 jarige leeftijd in een klein atelier, achter het ouderlijk huis, zonder al te veel machines, begon met het vervaardigen van kasten en keukens. Al snel werd de vraag groter zodat het kleine atelier stelselmatig werd uitgebreid met grotere en betere machines.

In de beginjaren waren het vooral keukens die gemaakt werden afgewisseld met een badkamer hier en daar. Maar gaandeweg, werd op vraag van de klant, het aanbod uitgebreid met kleerkasten, slaapkamers en ingebouwde kasten (in bv. een berging) Later werden bureau's of kasten over de elektriciteitskast aan ons portfolio toegevoegd. In de jaren '90 kwamen daar ook nog dressings en tegenwoordig ook alle soorten van kasten voor uw interieur, zoals bv. TV meubels of bibliotheekkasten bij.
Kasten in allerlei vormen en afmetingen, onder schuine dakkanten of onder een trap en in elk mogelijk materiaal : Laminaat, fineer, massief, folie, poederlak.... niets is ons vreemd.

In 2009 besliste Gerard, na meer dan 45 jaar ervaring en nadat hij zijn zoon Edward de kneepjes van het vak had bijgebracht, om met pensioen te gaan. Edward, die zelf al sinds 1994 in de zaak werkte, heeft deze dan overgenomen en verder uitgebreid, met oa in 2014 een nieuw en tevens veel groter atelier, waar er nog meer ruimte is om alles met een nog grotere precisie & zorg te kunnen afwerken.

Meer dan 50 jaar ervaring in interieurinrichting, daar zijn we trots op !
Designed by Techhob.be